Mijn naam is Kristien. Ik ben een lieve rustige vrouw die bewust in het leven staat. Geboren in 1980 te Oudenaarde en via een aantal andere plaatsen ben ik samen met mijn echtgenoot en onze 2 lieve kinderen een tijdje geleden naar de Westhoek verhuisd. Dit is de beste beslissing ooit geweest.

Ik voelde dat deze keuze mijn leven in de positieve zin zou veranderen. En niet alleen mijn leven maar ook dat van mijn partner en kinderen.

Ik heb oog voor de kleine details en merk alles op. Anderen inspireren & begeleiden in hun proces is wat ik het allerliefste doe. Mijn beide passies: aandacht & anderen inspireren kan ik volledig kwijt in mijn coachingpraktijk Kracht Van Gedachten, deze naam is een afgeleide van mijn naam Kristien Van Geyte. Gedachten bepalen alles.

Hoe je je voelt, bepaalt je gedrag. Je gedrag bepaalt je resultaat. Een positieve gedachte leidt tot een positief gevoel, positief gedrag en dus een positief resultaat. Een negatieve gedachte leidt tot een negatief gevoel, negatief gedrag en dus een negatief resultaat. Ik kies alvast voor het eerste en jij?

Mijn verhaal…

Gedurende een lange periode in mijn leven zat ik niet goed in mijn vel. Ik had steeds negatieve gedachten. Anderen begrepen me niet en ik voelde me anders.

Ik vergeleek mezelf ook vaak met anderen – die het in mijn ogen beter deden. Dit was mijn perceptie althans. Het liefste wou ik net zo vlot en spontaan zijn als anderen. Maar in werkelijkheid was ik introvert en had ik meer tijd voor mezelf nodig. Omdat ik dit niet inzag en respecteerde, ging ik vaak over mijn grenzen heen. En liet ik anderen ook over mijn grenzen gaan. Om zoveel mogelijk geliefd te zijn, begon ik mij aan te passen aan wat anderen deden, en wat ik dacht dat anderen van mij verwachtten.

Onbewust werd aanpassing mijn overlevingsmechanisme.

Ik worstelde met mezelf. Ik wist niet wie ik was en wat ik wou in mijn leven. Het enige wat ik wel zeker wist en wou was een liefdevolle partner om samen oud te worden. Deze man staat nog steeds aan mijn zijlijn (ik ben hem zó dankbaar voor alles). We zijn er voor elkaar om elkaar te laten groeien en het beste uit ons zelf naar boven te halen.

Ik had geleerd dat studeren en werken het belangrijkste was in je leven. “Maak maar dat je een goed diploma behaald zodat je een goed betaalde job hebt.” Dit was allemaal goed bedoeld maar wat had ik aan een goed betaalde job als ik me niet gelukkig voelde. Ik studeerde Pedagogische Wetenschappen… ik heb deze opleiding met heel veel enthousiasme en doorzettingsvermogen volbracht. Na mijn studies heb ik twee jobs uitgeoefend die niet in lijn waren met mijn diploma maar waar ik wel veel uit geleerd heb…

Na vele jaren van negativiteit, mezelf helemaal kwijt te zijn, kwam er een moment dat ik me realiseerde dat ik niet zo door kon gaan. Ik was niet gelukkig met mezelf… met mijn leven. Ik wou ontdekken wie ik wel was, wat ik wou in mijn leven. In de periode die volgde, heb ik vele cursussen en opleidingen gevolgd zowel via de Lazuli traningen van Eva Storm als de opleidingen aan de Inge Rock Academy.

Dit allemaal om mezelf beter te leren kennen en mezelf steeds meer te accepteren zoals ik ben met mijn mooie en minder mooie eigenschappen. Ik werd me bewust van mijn gedachten die ik had, hoe ik me hierbij voelde, welke actie ik hierbij nam en welk resultaat me dit opleverde. Dit was een eye-opener voor me want eens ik dit wist, kon ik het ook veranderen.

Mede dankzij mijn partner, kids, familie, therapeute, mentors, mede-coaches is mijn praktijk Kracht van Gedachten ontstaan en alsook mijn online-programma’s: RAIN, SUN, RAINBOW. Ik heb negatieve gedachten (RAIN) nodig om te evolueren naar positieve gedachten (SUN). Dit is de wet van polariteit, aan alles is een tegengestelde. En na regen komt zonneschijn en verschijnt er een regenboog (RAINBOW). De regenboog staat voor mijn nieuwe toekomst: JOU DOEN STRALEN EN JE LATEN GENIETEN VAN AL HET MOOIS DAT HET LEVEN TE BIEDEN HEEFT!!!

SLEUTEL TOT VERANDERING = INZICHT HEBBEN IN JE GEDACHTEN, GEVOELENS EN GEDRAGINGEN & ER CONSEQUENT EN GEDISCIPLINEERD MEE AAN DE SLAG GAAN + DANKBAAR ZIJN VOOR ALLES WAT JE WEL HEBT EN WAT WEL GOED GAAT IN JOUW LEVEN