Online programma

Naast de 1 op 1 coaching kan je bij mij ook terecht voor een online programma. In dit online programma heb ik al mijn kennis, ervaring en inzichten gebundeld zodat jij ook de persoon kan worden die je wil. In het programma word jij begeleid om van je negatieve gedachten, emoties, gedragingen af te geraken en te evolueren naar een mooiere, positievere, energieke toekomst. Dat is toch wat wil je hé?

Wanneer jij klaar bent om met jezelf aan de slag te gaan is dit programma zeker iets voor jou. Waar wacht je nog op? Misschien loop je vast in een situatie, je vraagt je af wat je nu eigenlijk wil in je leven, je wil jouw leven veranderen of heb je een droom die niet tot uitvoering komt… Dit programma biedt je hierin ondersteuning. Het grote voordeel is dat je op gelijk welk moment kan starten met deze training en je volgt dit op jouw eigen tempo. Het grootste deel van de lessen kan je online volgen. Je kan op elk moment de video’s herbekijken en ze blijven altijd beschikbaar. Hetgeen hier wel belangrijk is dat je er consequent en gedisciplineerd mee aan de slag gaat, zo zal je een blijvend resultaat boeken.

‘Everybody wants happiness, nobody wants pain, but you can’t have a rainbow without rain!’…

In Rain – Sun – Rainbow- programma leer je oa.:

– Meer inzicht in de kracht van jouw gedachten, emoties en gedragingen
– Je leert jezelf en je eigen gedachten beter begrijpen en sturen
– Je eigen leven in handen te nemen en hoe beslissingen te nemen
– Je ontdekt waar je op dit moment staat en naar waar je kan evolueren
– Je krijgt inzicht in jezelf en anderen aan de hand van tools en toepasbare oefeningen
– Je leert het belang van zelfliefde
– Je leert de universele wetten kennen en toepassen waardoor je leven vergemakkelijkt
– Je ontdekt dat je een leider bent van je eigen leven en dat je mag leven en niet geleefd worden
– Je leert dat het leven zó waardevol is en dat jij daar deel mag van uit maken


Online support
De live support webinar vindt 1 keer om de 2 weken plaats. Ik ben er voor jou om al jouw vragen te beantwoorden. Via een online platform waar enkel de leden van het programma aan kunnen, creëren we een veilige community waar je al jouw verhalen kwijt kan.

Boek programma Rain

Rain

Dit programma is voornamelijk gericht op het ontrafelen van je negatieve gedachten. Negatieve gedachten vormen de muren van je persoonlijke gevangenis, een gevangenis die je zelf maakt. Om jezelf uit die gevangenis te halen, hoef je slechts jouw manier van denken te veranderen. Deze verandering kan je pas maken als je inzicht en kennis hebt verworven van welke gedachten, emoties en acties jou nu in de soep draaien. Je hebt pijn maar je weet niet hoe je van die pijn van af geraakt.

Eén ding wil ik jou hier zeker meegeven: Je hebt deze pijn nodig, of nodig gehad om de andere kant vreugde, plezier te kunnen ervaren. Dit is namelijk zó volgens de wet van polariteit. Dit is een universele wet, die ervoor zorgt dat je je leven beter kan begrijpen.

Duik in dit programma met de vele lessen en topics om je negatieve gedachten beter te begrijpen, zo ben je al een stap in de goede richting om van je verleden los te geraken en op weg naar een mooiere toekomst. Ga je met me mee op ontdekkingsreis?

Programma inhoud:

  • Teaching video’s met verschillende inzichten en oefeningen om jou los te koppelen van jouw verleden
  • Support call’s om je te ondersteunen wanneer je vastloopt
Boek programma Sun

Sun (Under construction)

Eénmaal je doorzicht hebt van wat jou houdt waar je nu bent, en je dus niet verder kan met je leven, is het tijd om stil te staan bij de andere kant van de medaille, positieve gedachten. Jouw gedachten hebben een grote invloed op hoe je je voelt en welke acties, beslissingen je neemt. Positief denken geeft je energie en maakt het leven leuker. Het programma Sun gaat over een positieve houding. Hoe kan je op een positieve manier in het leven staan na wat je allemaal hebt meegemaakt? Deze lessen en topics zijn gericht op de zonnige kant van het leven. In de zon maakt ons hormoonstelsel endorfine aan, wat zorgt voor energie, rust in het hoofd en een goed gevoel. Is het ook nog warm, dan verwijden de bloedvaten zich wat een ontspannen gevoel met zich meebrengt. Als je ontspannen bent, krijg je ook meer voor elkaar en ben je ook minder vatbaar voor depressie, neerslachtigheid, sombere gevoelens.

Je kunt ervoor kiezen hoe je jezelf en je omstandigheden bekijkt. Je bepaalt zelf waar je de focus legt. Een optimist heeft mee grip op zijn/haar leven en probeert het beste te maken van elke situatie.

Jij bent zelf verantwoordelijk voor hoe je naar elke situatie kijkt. Als je van nature negatief ingesteld bent of je groeide op in een negatieve omgeving betekent dit niet dat je de rest van je leven zo zal zijn. Je kunt het leren om positiever te zijn en positiever te gaan denken. Positief denken is slechts een keuze die je maakt. Wat kies je?

Programma inhoud:

  • Teaching video’s met verschillende inzichten en oefeningen om liefdevoller te zijn voor jezelf en voor anderen
  • Support call’s om je te ondersteunen wanneer je vastloopt
Boek programma Rainbow

Rainbow (Under construction)

Na regen komt zonneschijn en daarna verschijnt er een regenboog. Het regenboogprogramma staat als symbool voor jouw nieuwe toekomst, jouw dromen. In deze lessen krijg je meer inzicht in hoe je leven er op dit moment uit ziet en welke nieuwe toekomst je wil creëren. Want het is aan jou, jij mag volop kiezen wat je wil… Je krijgt inzicht en tools hoe je je droomleven kan bepalen en hoe je je droomleven kan leiden.

Inderdaad leiden met een korte ei want jij bent de leider van jouw leven. Jij bent de bestuurder van jouw schip en jij mag bepalen naar waar je op reis wil gaan. Hoe tof is dat?

Programma inhoud:

  • Teaching video’s met verschillende inzichten en oefeningen om jouw nieuwe toekomst te creëren
  • Support call’s om je te ondersteunen wanneer je vastloopt